STEDEN          CADEAUKAART          GROEPEN          FOTO’S         MENU        PERS

Groepen

Dineren met een groter gezelschap in een rijdend treinrestaurant?

De meest unieke restaurant locatie van Nederland! Verras uw gezelschap met een smaakvolle treinreis door het Nederlandse landschap!

Een unieke pop-up-beleving in een rijdend treinrestaurant

Door te kiezen voor een avondje weg met Dinner Train, verzekert u zichzelf van een bijzonder uitje vol gezelligheid en lekker eten! Alle groepen zijn welkom! Uw vrienden of familie eens op een unieke manier verrassen met een leuk uitje?  Reserveer in dat geval vandaag nog een culinaire treinreis met de Dinner Train!

Kies uit meerdere steden door heel Nederland

Beleeft u graag een uitje met familie of vrienden in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht of Eindhoven? Kies uit tientallen steden in Nederland, er is altijd wel een stad dicht bij u in de buurt waar de Dinner Train zal vertrekken. Verras uw familie of vrienden met een smaakvolle treinreis door het Nederlandse landschap. 

Groepen vanaf 34 personen

De trein rijdt in meerdere steden en is één weekend aan het perron in iedere stad te vinden. Is uw groep of groepen kleiner dan 34 personen? Geen probleem, u kunt gemakkelijk reserveren via de reserveringsmodule. Wij zullen ervoor zorgen dat u als groep bij elkaar zit. 

Een hele privétrein voor u beschikbaar!

Wist u dat u de trein ook volledig af kunt huren? Dit betekent dat u een privétrein met maar liefst 130 zitplaatsen reserveert. Wilt u liever een kleinschaliger uitje  beleven, dan kunt u er ook voor kiezen om een privécoupé te huren. Dit is mogelijk voor 34, 40, 80, 105 of 130 zitplaatsen. Wenst u met een kleine groep op bezoek komen? Geen probleem, u kunt ook losse tafels reserveren voor u en uw gezelschap. 

Faciliteiten

Eten & drinken
TV-scherm
Brandingpakket (eigen dia-presentatie in trein)

Capaciteit

Groepen

”Een origineel en bijzonder uitje?”

Verras uw vrienden door een uniek uitje in de Dinner Train te organiseren!

Een unieke pop-up-beleving in een rijdend treinrestaurant

Door te kiezen voor een avondje weg met Dinner Train, verzekert u zichzelf van een bijzonder uitje vol gezelligheid en lekker eten! Uw vrienden eens op een unieke manier verrassen met een leuk uitje?  Reserveer in dat geval vandaag nog een culinaire treinreis met de Dinner Train!

Kies uit meerdere steden door heel Nederland

Beleeft u graag een uitje met collega’s in Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht of Eindhoven? Kies uit tientallen steden in Nederland, er is altijd wel een stad dicht bij u in de buurt waar de Dinner Train zal vertrekken. Verras uw collega’s met een smaakvolle treinreis door het Nederlandse landschap. 

Een hele privétrein voor u beschikbaar!

Wist u dat u de trein ook volledig af kunt huren? Dit betekent dat u een privétrein met maar liefst 130 zitplaatsen reserveert. Wilt u liever een kleinschaliger uitje met collega’s beleven, dan kunt u er ook voor kiezen om een privécoupé te huren, deze biedt de mogelijkheid tot 34, 40, 80, 120 of 160 plaatsen aan. Bent u minder dan met 34 personen? Geen probleem, u kunt ook losse tafels reserveren voor u en uw gezelschap. 

Neem vrijblijvend contact op

De trein rijdt in meerdere steden en is minimaal één week op het perron in iedere stad te vinden. Dinner Train biedt u standaard twee vertrektijden, startend vanaf 17.00 of 19.30 en zal rijden op vrijdag tot en met zondag. 

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Benieuwd naar een uitje met de Dinner Train? Vul het offerteformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op. 

VRAGEN?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Via onderstaande e-mail module kunt u uw vragen betreft groepsboekingen stellen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.