STEDEN          CADEAUKAART          GROEPEN          FOTO’S         MENU        PERS

Veelgestelde vragen

In de onderstaande rubrieken vindt u antwoorden op veelvoorkomende vragen. Staat u antwoord er niet bij? Neem dan gerust contact met ons op. 

  • Wat is de Dinner Train?

  Dinner Train is een unieke pop-up-beleving in een als restaurant ingerichte trein die een jaar lang door Nederland rijdt en in 15 stations gasten verwelkomt voor een smakelijke reis. Iedere week vertrekt de Dinner Train uit een andere stad.

  • Hoeveel kost een ticket?

  Kies uit een 2-persoonstafel (met anderen gedeelde tafel) (€49,-p.p.), een 2-persoonstafel (€59,-p.p.) of een 4-persoonstafel (€59,-p.p.).

  • Hoe kan ik reserveren?

  Via onze website kunt u reserveren en betalen. Het is niet mogelijk om zonder reservering op te stappen op de trein.

  • Hoelang duurt een rit?

  De Dinner Train rit duurt ongeveer 2 uur. Graag verzoeken wij u wel om op tijd op het station te zijn. 

  • Valt mijn wijnglas niet om tijdens het rijden?

  De trein is een rijdend voertuig, dit merk je dus ook tijdens de rit. Wij hebben een aantal ervaren machinisten, die zo rustig mogelijk rijden. Ook rijden wij een stuk langzamer dan de reguliere treinen, waardoor wij de rit zo comfortabel mogelijk houden.

  • Waar bestaat mijn reservering uit?

  De reservering die u plaatst bestaat uit een diner en een rit met de Dinner Train. Dranken die u nuttigt aan boord dienen ter plekke te worden afgerekend. 

  • Is het vertrek- en eindpunt van de trein hetzelfde?

  Ja dat is correct. Het vertrek- en eindpunt van de trein zijn hetzelfde.

  • Allergieën en uitzonderingen

  Met allergieën en specifieke uitzonderingen kunnen we rekening houden. Meld dit bij het boeken in het vakje opmerkingen.

  • Kan ik op de trein een menu uitkiezen?

  Het is helaas niet mogelijk om op de trein een menu uit te kiezen. Wij vragen u tijdens het plaatsen van uw reservering uw menu uit te kiezen. Als u geen voorkeursmenu aangeeft krijgt u automatisch het vlees menu.

  • Zijn huisdieren toegestaan aan boord van de trein?

  Het is helaas niet toegestaan om huisdieren mee te nemen aan boord van de trein. Met uitzondering van assistentiehonden.

  • Rijdt de Dinner Train het gehele jaar door?

  Dinner Train rijdt het hele jaar door, in elke stad zal de Dinner Train 1 week aanwezig zijn. Daarna vertrekt het restaurant naar een andere stad in Nederland. Wij komen wel regelmatig terug naar een zelfde stad. 

  • Zijn er toiletten aanwezig?

  Er zijn meerdere toiletten aan boord van de trein.

  • Kunnen kinderen mee aan boord van de trein?

  De Dinner Train heeft helaas geen voorzieningen voor (kleine) kinderen. Voor kinderen serveren wij geen speciaal kindermenu maar een versimpelde variant van het vleesmenu. Bij uw reservering vinkt u een vleesmenu aan en bij de opmerkingen vermeld u dat het om een kind gaat. De prijs per tafel zal niet veranderen. 

 • De Dinner Train is niet voorzien van een gelijkvloerse instap voor gasten die met een rolstoel of rollator naar de trein komen. Doordat we een vaste tafelindeling hebben en de trein redelijk smal is, kunnen er helaas geen rolstoelen aan boord worden gestald (tenzij het een inklapbare rolstoel is). Op verzoek kunnen wij een tafel dicht bij de instapdeuren toewijzen. Onze collega’s ondersteunen u graag en begeleiden u naar uw tafel. Wilt u zo vriendelijk zijn dit vroegtijdig door te geven via klantenservice@dinnertrain.eu

  • Ik heb een cadeaubon of voucher?

  Bij het boeken kunt u de promo code invullen die op uw cadeaubon/voucher staat. Het bedrag van uw cadeaubon/voucher zal verrekend worden met het openstaande bedrag. 

  – Reserveren via www.dinnertrain.eu;
  – Kies de gewenste stad;
  – Kies de gewenste datum in de kalender;
  – Klik op reserveren;
  – Kies uw tafel en menuvoorkeuren
  – Klik op ‘’Promotie of voucher gebruiken’’; 
  – Vul uw code in (8-cijferige code) en klik op toepassen.

  • Ik heb een voucher van een externe partner?

  Er zijn nog vouchers in omloop van externe partners die betrekking hebben op ons oude concept. Door het faillissement zijn deze vouchers niet meer geldig, wilt u zo vriendelijk zijn om een e-mail naar ons te sturen

  • Ik heb een cadeaukaart gekocht maar nog niet ontvangen?

  Normaliter wordt deze automatisch verstuurd direct na aankoop. Niks ontvangen? Het kan voorkomen dat de e-mail in de SPAM-folder terecht komt. Nog steeds niks? Stuur dan een e-mail naar service@dinnertrain.eu, dan sturen wij deze handmatig naar u toe. 

 • Na het reserveren ontvangt u van ons de bevestiging per e-mail. U ontvangt uw toegangstickets voor het station en de Dinner Train 24 uur voor vertrek via het opgegeven e-mail adres. Druk het goed leesbaar af op A4-papier (dit mag in kleur, maar ook in zwart-wit). U kunt uw e-ticket ook downloaden op uw mobiele telefoon.

  Het E-ticket dat u 24 uur voor vertrek ontvangt is voorzien van een QR-code die u toegang geeft tot het station. Deze code kan gescand worden bij de ticketpoortjes, waarna u toegang heeft tot het station.

 • Waar wordt u verwacht?

  24 uur voor vertrek ontvangt u uw instapkaart op het opgegeven e-mailadres. Op deze instapkaart staat het vertrekstation, vertrekspoor en vertrektijd vermeld.
   
  Let op: de vertrektijd op de instapkaart kan afwijken van het tijdslot 17.00 of 19.30. Doordat wij op het reguliere spoor rijden kan het voorkomen dat wij later dan gepland moeten vertrekken. De vertrektijd op uw instapkaart is definitief. 
   
  Let u alstublieft wel op de borden met actuele vertrekinformatie en de omroepberichten wanneer u in het station arriveert. De tickets van de Dinner Train zijn voorzien van een QR-code. Deze code kan gescand worden bij de ticketpoortjes op het station, waarna u toegang heeft tot het perron.
  • Kan er gereserveerd worden voor oneven aantallen?

  Het is alleen mogelijk te reserveren voor een 2- of 4 persoonstafel. Mocht u bijvoorbeeld voor 3 personen willen reserveren, dan dient u een 4-persoonstafel aan te vinken. Voor onbemande zitplaatsen vragen wij een fee van €59,00.

  • Is de indeling (tafels en stoelen) aan te passen?

  Er is een vaste indeling van tafels en banken. Dinner Train heeft standaard 2- en 4 persoonstafels.

  • Wat betekent een ‘gedeelde tafel’ (shared dining)

  Dit is een 4-persoonstafel die u deelt met 2 andere willekeurige gasten.

  • De tafelindeling van het rijtuig ziet er als volgt uit:
  • 4 = 4 personen
  • 2 = 2 personen
plattegrond

VRAGEN?

Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Via onderstaande e-mail module kunt u uw vragen betreft groepsboekingen stellen. Wij zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.