STEDEN          CADEAUKAART          GROEPEN          FOTO’S         MENU        PERS

Dinner Train

Op zoek naar een speciaal cadeau voor een vriend, geliefde of zakenrelatie?

De Dinner Train is hét bijzondere cadeau dat iedereen meegemaakt moet hebben!

Cadeaukaarten

Bent u op zoek naar een speciaal, uniek en lekker cadeau?

Geef de Dinner Train Cadeau!

1-2-3 bestellen
tafel voor 2 - €118,00
tafel voor 4 - €236,00
Unieke dinerervaring
Treinrit van ± 2 uur
Ontvang direct

Geef de unieke beleving cadeau!

Bij Dinner Train vindt u de leukste cadeaukaarten om te geven. Wilt u een speciaal cadeau geven aan een vriend(in), geliefde of zakenrelatie? Zoek niet verder! Bij Dinner Train bent u aan het juiste adres.

Snelle levering

Heeft u op het laatste moment nog een geschikt cadeau nodig? Alle bestellingen die wij ontvangen worden automatisch verwerkt! Doorgaans betekent dit dat u de bestelling al binnen 10 minuten heeft! Zo kunt u bij Dinnertrain.eu op het laatste moment nog een geschikt cadeau aanschaffen.

Tafel voor 2 of 4 personen

U bent zelf vrij om te kiezen met hoeveel personen de ontvanger mag komen, kies gemakkelijk uit een cadeaukaart voor 2 (€118,00) of 4 gasten (€236,00).

Wat is een Dinner Train cadeaukaart?

Met een Dinner Train cadeaukaart geeft u iemand een persoonlijke cadeaukaart die hij of zij zelf kan inwisselen via de website. De cadeaukaart wordt verzonden als pdf-bestand naar een opgegeven e-mailadres. Wanneer alle gegevens zijn ingevuld, kunt u kiezen om de cadeaukaart naar uw eigen e-mailadres te sturen of direct naar de ontvanger!

De ontvanger van de cadeaukaart kan zelf een stad en datum uit kiezen wanneer deze wenst mee te gaan. Een cadeaukaart is daarom de perfecte verrassing voor zowel vrienden, familie of zakelijke kennissen. 

Cadeaukaart personaliseren

Dinner Train cadeaukaarten zijn natuurlijk al een erg leuk cadeau op zich, maar dit kan natuurlijk altijd nóg leuker! Zo kunt u de cadeaukaarten een persoonlijk tintje geven door er een boodschap op te zetten. Tijdens het bestellen van de cadeaukaart krijgt u de optie om er GRATIS een gepersonaliseerde tekst aan toe te voegen.

Eenvoudig en veilig online bestellen!

Een Dinner Train cadeaukaart kopen hoeft geen tijdrovende taak te zijn. Op onze website kiest u het gewenste aantal personen, vult u de gegevens in en klikt u op de knop bestellen. Heel eenvoudig, snel en veilig online bestellen. Betalen kan met Ideal of PayPal. Hierna krijgt u meteen de cadeaukaart als pdf-bestand op het opgegeven e-mailadres. Online bestellen van cadeaukaarten is de snelste en makkelijkste manier!

KOMT U MET EEN GROTER GEZELSCHAP?

BEKIJK HIER ONZE FAQ

BEKIJK HET DINNER TRAIN MENU

VIDEO

Bekijk hier beelden van de Dinner Train!

VIDEO

Bekijk hier beelden van de Dinner Train!

Een dikke aanrader

Super bediening en lekker eten. Vriendelijk personeel en van de chef-trein de nodige info gekregen, die wij graag wilden hebben. Kortom: Aanrader. Lees meer...

Een geweldig avondje uit!

Met vier personen een hele speciale avond gehad. Heerlijk gegeten, leuke ervaring en zeer vriendelijk personeel. Dit gaan we zeker nog een keer doen, maar dan met meerdere personen. Lees meer...

Enorm genoten, voor herhaling vatbaar!

We hadden een tweepersoonstafel, de zitplaatsen waren ruim en zacht. Het eten was zeer smakelijk: pompoensoep, kalfssukade als vleesgerecht, rode mul als... Lees meer...

previous arrowprevious arrow
next arrownext arrow
Slider